dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Spinningmarathon voor zieke Ferenc Vermaas

Spinningmarathon voor zieke Ferenc Vermaas

20 april 2013
Van 07:30 uur tot en met 18:00 uur

Op 20 april 2013 zal er bij WorkoutCentre Be You een Spinning Marathon voor Ferenc Vermaas worden gereden.

Ferenc Vermaas is een jongen van 12 jaar die al 8 jaar met de ziekte neuroblastoom kinderkanker kampt. Neuroblastoom kinderkanker uit zich in meerdere gevallen in één tumor. Ferenc heeft deze tumor in zijn hoofd en zelfs na twee behandelingen per jaar blijft de tumor terug komen. Elk jaar weer beslist de zorgverzekeraar of dat de behandelingen van Ferenc vergoedt zullen worden. Dit jaar is de familie van Ferenc en Ferenc zelf meer dan ooit, bang dat de zorgverzekeraar de behandelingen niet meer zal gaan vergoeden.

Zonder behandelingen zal Ferenc deze tumor niet verslaan, dit mag absoluut niet gebeuren! WorkoutCentre Be You schiet te hulp! Samen met Spinning instructrice Wanda Addink wordt er op dit moment hard gewerkt aan de realisatie van de Spinning® Marathon waarmee alle opbrengsten voor de volle 100% naar Ferenc Vermaas gaan.

Een spinning marathon van 8 uur, kun jij het aan? Schrijf je snel in bij WorkoutCentre Be You en spin mee voor Ferenc!

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

WorkoutCentre Be You

Krommeweg 6a

06 - 20 75 85 65

info@workoutcentre.nl http://www.workoutcentre.nl/spinningmarathon-/
Deel dit bericht met je vrienden!