dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Laat je uitdagen tijdens de Nationale Sportweek!

Laat je uitdagen tijdens de Nationale Sportweek!

20 april 2013
Van zaterdag 20 april 2013 tot en met zaterdag 27 april 2013


De Nationale Sportweek komt er weer aan, in de week van 20 tot en met 27 april zijn er op verschillende plekken sport te beoefenen. Natuurlijk doet Hendrik-Ido-Ambacht hier ook aan mee. Hi5Ambacht heeft in samenwerking met diverse sportverenigingen een uitdagend jeugdprogramma gemaakt voor deze week.

Wat is er te doen?
Tijdens de Nationale Sportweek kun je ervaren hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. Bij een aantal sportverenigingen in Hendrik-Ido-Ambacht is er van 20 tot en met 27 april een ‘open lesweek’. Dat betekent dat je mee mag trainen met leeftijdgenootjes.

Deelnemende sportverenigingen
- Voetbalvereniging ASWH
- Voetbalvereniging IFC
- Basketbalvereniging Flex Field Fighters (FFF)
- Badmintonvereniging Silver Shuttle
- Basketbalvereniging Fairmount
- Turnvereniging Souplesse

Sportmiddag
Op de woensdagmiddag 24 april vindt in de Ridderhal een sportmiddag plaats met verschillende activiteiten en verenigingen. Je kunt er honkballen en basketballen, maar er is ook een stormbaan en een voetbalkooi.

Gratis
Aan de genoemde activiteiten kun je gratis deelnemen. Alle reden dus, om er een sportieve week van te maken! Het team van Hi5Ambacht hoopt veel kinderen en jongeren te zien bij de verenigingen en natuurlijk op de sportmiddag op woensdag 24 april.

Kijk op onderstaande website voor het complete activiteitenoverzicht.

Info

Organisator:

Website:

Hi5Ambacht

www.hi5ambacht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!