zaterdag 6 maart 2021

Alles over Ambacht

Kinderpaasfeest in de Dorpskerk

30 maart 2013
Van 10:30 uur tot en met 11:45 uur

Op zaterdag 30 maart wordt in de Dorpskerk te H.I. Ambacht weer het kinderpaasfeest gevierd.

Waar gaat het eigenlijk om met het Paasfeest?

Daar gaan we het over hebben. Door middel van een bezoeker met een zware rugtas hopen we dat je er achter komt waar het met pasen om gaat. Verder gaan we muziek maken, kijken we naar een mooi stuk film en natuurlijk is er voor alle kinderen weer wat lekkers.

We hopen dat iedereen vriendjes en vriendinnetjes mee neemt, maar natuurlijk zijn alle papa's en mama's, broertjes en zusjes, opa's en oma's en iedereen die je maar kan bedenken, ook van harte welkom.

We hopen jullie allemaal te zien op zaterdag in de Dorpskerk!

Info

Organisator:

Adres:

Dorpskerk

Dorpskerk te Hendrik Ido Ambacht

Deel dit bericht met je vrienden!