zaterdag 6 maart 2021

Alles over Ambacht

Open Peutermiddag in het Educatief Kindcentrum De Oase

05 maart 2013
Van 13:45 uur tot en met 15:15 uur

CBS De Meander en Kinderopvang Bobo nodigen kinderen van 2 tot 4 jaar van harte uit om aanwezig te zijn bij de peutermiddag in het Christelijk Educatief Kindcentrum De Oase. De vorige peutermiddagen waren een groot succes! Zowel de ouders als de kinderen hebben leuke en leerzame middagen gehad.

De volgende peutermiddag vindt plaats op dinsdag 5 maart. Tijdens deze middag staat het thema Lente centraal. Dus we gaan leuke liedjes zingen over bloemen en daar ook lekker bij bewegen, we lezen verhaaltjes van Jip en Janneke en natuurlijk kunnen de kinderen ook lekker vrij spelen.

Tussendoor is er iets lekkers te eten en te drinken. Kortom een hele leuke middag om kennis te maken met de school en de opvang.

Deelname aan de peutermiddag is geheel gratis. U kunt uw kind(eren) opgeven voor deelname bij ons Kindcentrum. U kunt echter ook vrij inlopen met uw peuter. Wij vragen wel rekening te houden met onze activiteiten en zouden het fijn vinden als u op tijd aanwezig kunt zijn. Natuurlijk kunt u ook gezellig bij uw kind blijven tijdens de activiteiten. Wij nodigen u en uw peuter(s) van harte uit op onze peutermiddag op dinsdag 5 maart van 13:45 tot 15:15 uur in het Educatief Kindcentrum De Oase aan de Witte de Withstraat 46 in Hendrik-Ido-Ambacht!
 

Info

Organisator:

Adres:

Kindcentrum De Oase

Educatief Kindcentrum De Oase aan de Witte de Withstraat 46

Deel dit bericht met je vrienden!