dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Inloopspreekuur Klik & Tik

Inloopspreekuur Klik & Tik

27 november 2012
Van 14:00 uur tot en met 17:00 uur

Social media is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Maar hoe werkt het en wat kunt u ermee? Ontdek het in de week van de Mediawijsheid van 23 november tot 30 november.

Inloopspreekuur Klik & Tik

Wilt u graag een e-mail naar uw kinderen sturen, maar u weet niet precies hoe u dat moet doen? Of wilt u slimmer gebruik maken van het internet? Tijdens een door de bibliotheek georganiseerde workshop kunt u aan de hand van het programma Klik & Tik de basisprincipes aanleren. De workshop is gratis en geschikt voor iedereen zonder of met een beperkte ervaring over internet. Vandaag kunt u voor deelname aan de workshop gewoon binnenlopen.
 

Deel dit bericht met je vrienden!