dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

4e Dorpsgesprek

4e Dorpsgesprek

08 november 2012
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

Tijdens deze avond willen we graag uw mening peilen over Hendrik-Ido-Ambacht en kunt u terecht met uw vragen waarop u van de gemeente nog geen antwoord hebt gehad

Tijdens het ‘Dorpsgesprek’ kunt u aan de fractie vragen stellen over b.v. uw woon/leefomgeving. De gesprekken zijn niet bedoeld voor klachten die bij de meldtelefoon ‘openbare ruimte’ thuis horen. Wel kunnen b.v. reeds gemelde maar (nog) niet afgehandelde klachten aan de orde komen. Ook is de bezoeker in de gelegenheid vragen te stellen over actuele onderwerpen. Alle vragen worden na afloop van de bijeenkomst gebundeld om de vraagstellers later antwoord te kunnen geven.

De fractie van Gemeente Belangen – als onderdeel van de Ambachtse gemeenteraad – vindt contact met inwoners van onze gemeente erg belangrijk. Met uw informatie kunnen wij uw belangen in de Ambachtse gemeenteraad op een juiste wijze behartigen.

Meer informatie? Stuur een mail.

Deel dit bericht met je vrienden!