donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Jubileumtour 2012

Jubileumtour 2012

08 september 2012


De open dag staat in het teken van de nieuwe brandweer en de optocht in het teken van de oude brandweer.

Het idee voor de optocht is voortgekomen uit de constatering dat er sprake is van diverse jubilea. In 2012 bestaat de brandweervereniging Zwijndrecht 80jaar en de brandweervereniging "Steeds Paraat" van de post Hendrik-Ido-Ambacht hoopt in 2013 het 60-jarig bestaan te vieren. Daarnaast bestaat de Stichting "Vrienden vd Ambachtse Austin" dit jaar 10 jaar. Gezamenlijk wordt de organisatie van de optocht, die de naam Jubileumtour 2012 heeft gekregen, georganiseerd. Op de website kunnen de actuele ontwikkelingen m.b.t. organisatie worden gevolgd. Mensen die een oldtimer brandweervoertuig (mogen niet meer in operationele dienst zijn) bezitten en zich aan willen melden voor de Jubileumtour 2012, kunnen zich nu al aanmelden. Vul hiertoe het aanmeldformulier in.

Ook het feit dat de brandweerorganisatie Zwijndrechtse Waard, die per 1-1-2010 is ontstaan door de samenvoeging van de brandweerkorpsen Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht, per 1-1-2013 opgaat in de Veiligheidsregio Zuid-Holland-Zuid is aanleiding om in 2012 een bijzonder evenement te organiseren. Het is dan ook de bedoeling om met de open dag flink uit te pakken.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

jubileumtour2012@austinhia.nl

door de gehele Zwijndrechtse Waard

www.austinhia.nl
Deel dit bericht met je vrienden!