donderdag 20 januari 2022

Alles over Ambacht

70/80’s party

70/80’s party

17 maart 2012


Vandaag is er een 70/80’s party m.m.v. Hot Pop drive in show. Er zijn 150 kaarten beschikbaar a 7,50 euro. De locatie wordt geheel gratis ter beschikking gesteld. Het entreegeld komt geheel ten goede aan de Stichting Alp D’huzes / KWF kankerfonds. Toegangskaarten kunnen per mail besteld worden bij Hans Klootwijk. Neem voor meer informatie contact op.

Op 6 juni 2012 zullen Kees Paans en Hans Klootwijk namens Jumbo van Daalhuizen deelnemen in het Team van Jumbo Super Coureurs II uit Veghel. Zij zullen samen met 7500 andere deelnemers de “Nederlandse” berg in Frankrijk de Alpe D’Huez proberen te beklimmen met als doel geld in te zamelen voor het K.W.F. kankerfonds.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Hans Klootwijk

in het clubgebouw van PV de Luchtbode

Sjomala@kabelfoon.nl deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/hansklootwijk/hans-klootwijk
Deel dit bericht met je vrienden!