donderdag 20 januari 2022

Alles over Ambacht

Klassiek concert voor de jeugd

Klassiek concert voor de jeugd

14 januari 2012
Van 16:00 uur tot en met 00:00 uur

In dit vijfde Duyschot Concert van het lopende seizoen treden Blazers in de Barok op. Dit ensemble brengt een programma van Telemann, J.S. Bach, Händel, Jolivet en Zelenka. In de toelichting wordt rekening gehouden met de jongere bezoekers die samen met hun begeleiders gratis toegang hebben. Voor hen worden plaatsen gereserveerd mits van tevoren aangemeld. Zie de adresgegevens onderaan dit bericht. Het ca. één uur durende concert begint om 16.00 uur.

De musici die Blazers in de Barok vormen, zijn allen lid van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Het zijn Karel Schoofs ( hobo), Anja van der Maten ( hobo), Pieter Nuytten (fagot) die worden begeleid door Jonathan Focquaert (contrabass) en Luc van Vaerenbergh ( klavecimbel). Zij allen hebben een uitgebreide ervaring op de grote podia opgedaan. Uit het feit dat zij voor een concert zijn gevraagd in de Dorpskerk nog geen twee jaar na hun eerste optreden kan worden opgemaakt dat hun concert toen in goede aarde is gevallen.

Met de aandacht voor kinderen en hun ouders probeert de Stichting Duyschot Concerten nieuw publiek te interesseren. Het Elise Mathilde Fonds ondersteunt dit project.

Toegang: € 10,00 / CJP/65+: € 9,00
Kinderen t/m 12 jaar en deze keer óók hun begeleiders: gratis.
Aanmelden via mail of telefoon.

Deel dit bericht met je vrienden!