donderdag 20 januari 2022

Alles over Ambacht

Trompet voor kinderen

Trompet voor kinderen

07 oktober 2011
Van vrijdag 07 oktober 2011 tot en met vrijdag 09 december 2011
Van 16:30 uur tot en met 17:30 uur

Bij voetbal hoor je hem in het stadion. Als er belangrijke mensen trouwen, hoor je hem in de kerk. Soms hoor je hem op straat in de maat marcheren. Bij dodenherdenking speelt hij het signaal. Verder komt hij in bijna elk orkest voor die je kent. Over wie hebben we het? Graag stelt ToBe aan je voor: de trompet!

Wil jij ook wel eens kennis maken met de trompet, dan is het nu je kans!! Nieuw bij stichting ToBe zijn de 10 kennismakinglessen trompet voor kinderen in de leeftijd van 8 – 12 jaar. Het is belangrijk dat de voortanden zijn gewisseld, omdat het mondstuk van de trompet op de deze tanden rust. De docent is Nelly van der Vegt. Je krijgt 10 groepslessen van 60 minuten voor € 45,00 inclusief bruikleen van een trompet. Deze trompet mag je mee naar huis nemen om te oefenen en lever je na de 10 lessen weer in. Er zitten maximaal 10 kinderen in de groep.

In de herfstvakantie wordt er geen les gegeven. Ga voor meer informatie of direct online aanmelden naar de website, stuur een e-mail of bel. De lessen gaan door bij minimaal zes aanmeldingen.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

St. ToBe

in Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50

613 31 44

klant@stichtingtobe.nl www.stichtingtobe.nl
Deel dit bericht met je vrienden!