donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Cursus Meer weten van wijn

Cursus Meer weten van wijn

28 september 2011
Van woensdag 28 september 2011 tot en met woensdag 02 november 2011


Tijdens deze leerzame en gezellige cursus van zes avonden worden vele aspecten van de wijn behandeld. Enkele onderwerpen die op deze avonden de revue passeren, zijn: bodem en druiventeelt, wijnmaken, de wijngaardkalender, smaakzintuigen en proeven, de taal van het etiket, drinken of bewaren, landen en streken, wijn- en spijscombinaties.

Na het volgen van deze cursus kunt u met nog meer plezier de juiste wijn kiezen en kopen bij het juiste gerecht of moment en daardoor nog meer genieten van het edele druivensap. De cursusprijs van € 142,50 is inclusief alle te proeven wijnen!

Inlichtingen en inschrijven bij de administratie van Bouquet.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Volksuniversiteit Bouquet

Witte de Withstraat 59

681 35 43

info@volksuniversiteit-bouquet.nl www.volksuniversiteit-bouquet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!