donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Voorlichtingsavond Borderliner

13 september 2011
Van 19:30 uur tot en met 21:30 uur

Mensen met een Borderline persoonlijkheidsstoornis gaan als gevolg van hun onvermogen om op adequate wijze met emoties en gevoelens om te gaan over grenzen van zichzelf en de ander. Grenzen die onduidelijk zijn; waar ligt de grens tussen mensen met het etiket Borderline en zij die dit niet hebben? Er ontstaat een wereld vol miscommunicatie, onbegrip, heftige emoties maar ook creativiteit, energie, humor en liefde!

Vindt je het moeilijk om hiermee om te gaan, kom dan naar onze voorlichtingsavond. Op deze avond zal Clarien van der Wildt van de afdeling Preventie van Yulius hier dieper op in gaan en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Aanmelden kan bij Jeannette Verveer

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Jeannette Verveer

Hervormd Jeugdcentrum, Vijverhof 10

979 52 76

jean.verveer@online
Deel dit bericht met je vrienden!