donderdag 20 januari 2022

Alles over Ambacht

Komt dat zien! Komt dat zien!Circusfeest CBS De Wijngaard

Komt dat zien! Komt dat zien!Circusfeest CBS De Wijngaard

24 juni 2011
Van 08:45 uur tot en met 19:30 uur

Vrijdag 24 juni 2011 sluit basisschool De Wijngaard te Hendrik Ido-Ambacht het schooljaar af met een geweldig circusfeest in de Ridderhal. Dit festijn is van A tot Z georganiseerd door een gedreven en betrokken Ouderraad.
Circus “Hannes en Co “onder leiding van circusdirecteur Anne Kuipers start de schooldag voor de groepen 1 t/m 8 vanaf 8.45 uur in de Ridderhal en zullen de ouders dus voor 1 keer de kinderen niet op de school in de Volgerlanden brengen. Tijdens de morgenuren zullen alle leerlingen worden getraind om een geweldige circusact op te voeren. De leerlingen van de groepen 1 t/m 3 worden door ouders om 12.15 uur worden opgehaald door hun ouders. De leerlingen van de groepen 4 t/m 8 blijven die dag allemaal over tussen de middag en oefenen ook in de middag door.

‘s Avonds geven de kinderen twee galavoorstellingen. Groep 1 t/m 3 van 17.00 uur tot 18.00 uur en groep 4 t/m 8 van 18.30 uur tot 19.30 uur. Binnenkort start voor vaders, moeders en andere belangstellenden de kaartverkoop op school. De kaartjes kunnen via de Ouderraad worden gekocht voor een bedrag van € 2,- p.p.
Echte circusversnaperingen zoals popcorn,suikerspin en chips zijn bij de Ridderhal verkrijgbaar, zodat er een echte circussfeer zal ontstaan.
Circus “Hannes en Co’ en de leerlingen van De Wijngaard staan garant voor een echte en onvergetelijke circusvoorstelling en daarmee een spetterend einde van het schooljaar.

Deel dit bericht met je vrienden!