dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Jongerendebat

Jongerendebat

31 mei 2011
Van 19:00 uur tot en met 00:00 uur

Vandaag is het zover. Het eerste debat georganiseerd door de Ambachtse jongerenraad voor de jongeren in de gemeente. De aanvang is om 19.00 uur. Het debat start om 19.30 uur.

Tijdens deze avond wordt er met jou samen gediscussiëerd en nagedacht over de problemen van jongeren in Ambacht. Heb je wensen, ideeën of opmerkingen over jouw woonplaats, kom dan langs zodat we daar met elkaar en de gemeente over kunnen praten.

Onderwerpen deze avond zijn bijvoorbeeld: hangplekken, uitgaansgelegenheden en het contact tussen jongeren en de gemeente. Jongerenwerkers, wijkagenten, leden van de gemeenteraad en de fracties zullen tijdens deze avond ook aanwezig zijn.

Alle Ambachtse jongeren en jongeren die veelvuldig in Ambacht aanwezig zijn, worden uitgenodigd. De entree is gratis en er wordt gezorgd voor een lekker hapje en een drankje.

De avond wordt afgesloten met een spetterend optreden van de band Gentleman Jack. Andere belangstellenden zijn natuurlijk ook van harte welkom om naar de discussies te luisteren.

Kijk voor meer informatie op de website en vul de enquête in.

Deel dit bericht met je vrienden!