dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Districtskampioenschap onder 13 jaar

Districtskampioenschap onder 13 jaar

28 mei 2011
Van 09:30 uur tot en met 15:00 uur

Vandaag is IFC gastheer van de KNVB wanneer de districtselftallen van het Jeugdplan Nederland hun jaarlijkse toernooi afwerken om de titel Districtskampioen jongens en meisjes onder 13 jaar.

Aan het toernooi nemen de volgende clusterelftallen deel: Zeeland/Roosendaal, Breda/Tilburg, Eindhoven/Den Bosch en Dordrecht/Tiel. Allen zowel met een jongens- als meisjeselftal.

De officiële opening is om 09.30 uur en de wedstrijden die op het hoofdveld en veld B worden gespeeld, beginnen om 10.00 uur en staan onder leiding van scheidsrechters die door IFC zelf zijn opgeleid.

De jongens en meisjes die deze teams vertegenwoordigen, hebben het gehele seizoen met trainingen en wedstrijden gewerkt om aan dit toernooi deel te mogen nemen. Zij zijn in het vorige seizoen door de diverse scouts van de KNVB aangemeld bij de afdeling voetbaltechnische zaken en zijn afkomstig uit de verenigingen die uitkomen in het gehele District Zuid I van de KNVB.

Vanuit het Districtskantoor in Breda zullen diverse coaches aanwezig zijn om deze jongens en meisjes verder te beoordelen want 16 spelers en speelsters zullen in het seizoen 2011-2012 in aanmerking komen voor het elftal onder 14 jaar.

Direct na het laatste fluitsignaal, is de prijsuitreiking. De toegang tot dit toernooi is gratis. Iedereen is van harte uitgenodigd om naar de wedstrijden te komen kijken.

Deel dit bericht met je vrienden!