dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Opening  Educatief Kindcentrum De Oase

Opening Educatief Kindcentrum De Oase

27 mei 2011
Van 19:00 uur tot en met 20:30 uur

Kinderopvang Bobo en Christelijke Basisschool De Meander zijn de samenwerking aangegaan. In korte tijd hebben ze al veel met elkaar bereikt. Samen bieden ze de kinderen Buitenschoolse opvang en de kinderen kunnen een boterham eten in het Kinderrestaurant. Vanaf 1 mei zijn ze hier ook gestart met de Hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Trots kunnen zij u melden dat uit deze mooie en fijne samenwerking nu het Educatief Kindcentrum De Oase is ontstaan. In dit kindcentrum werken Christelijke Basisschool De Meander en Kinderopvang Bobo samen aan een geweldig aanbod voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar!

De officiële opening van het Educatief Kindcentrum De Oase vindt plaats op 27 mei a.s.

Ouders en geïnteresseerden zijn welkom om een kijkje te komen nemen en de kinderen kunnen spelenderwijs het nieuwe gebouw ontdekken.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Kinderopvang Bobo

Educatief Kindcentrum, de Witte de Withstraat 46

www.bobokdv.nl
Deel dit bericht met je vrienden!