donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Informatieavond hele dagopvang

Informatieavond hele dagopvang

18 mei 2011
Van 19:00 uur tot en met 21:00 uur

Kinderopvang Bobo vertelt u graag meer over Hele dagopvang en laat u met veel plezier een locatie voor Hele dagopvang zien. Op de website staat meer informatie over de Hele dagopvang, bijvoorbeeld over de uitgebreide mogelijkheden, ruime openingstijden en aantrekkelijke tarieven.

Nieuwe hele dagopvanglocaties
Kinderopvang Bobo opent in Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht nieuwe Hele dagopvanglocaties voor 0 tot 4 jarige kinderen: per 1 mei 2011 aan de Witte de Withstraat in Hendrik Ido Ambacht en per 1 augustus 2011 aan de Lindelaan in Zwijndrecht.

Christelijke Hele dagopvang vanaf 1 mei 2011
De nieuwe Hele dagopvanglocatie is gevestigd aan de Witte de Withstraat 46 en heeft een christelijke identiteit. De locatie maakt onderdeel uit van Christelijk Educatief Kindcentrum De Oase. In het kindcentrum werken Christelijke Basisschool De Meander en Kinderopvang Bobo samen.

Deel dit bericht met je vrienden!