dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Voorstelling The Spears

Voorstelling The Spears

15 mei 2011
Van 15:00 uur tot en met 00:00 uur

De 36 leerlingen van de productiegroep van jeugd theaterschool ‘Het Theaterhuis’ hebben het afgelopen jaar gewerkt aan een voorstelling over een highschool vol met zang en dans.

The Spears is een koor wat bestaat uit vijf personen waarvan ééntje kreupel. Dan is er een groep cheerleaders waarvan de captain wel hele rare sprongen maakt om bij haar “vriendje” te kunnen blijven. Tot slot weet de sportklas maar niet welke plek zij innemen in de school. The Spears, een voorstelling waar naast de strijd om de macht in de school ook de diverse koren met elkaar de strijd aangaan!

Er wordt gespeeld in theater Cascade om 15:00 uur en om 16:30 uur. De kaarten kosten €7,50 per stuk en kunnen vanaf heden worden besteld bij Cascade. Aan de balie in het theater of door te bellen.

Ben jij zelf tussen de 8 en 18 jaar en wil je leren toneelspelen, dansen en zingen? Dan is ‘Het Theaterhuis’ iets voor jou! De lessen worden gegeven in cultureel centrum Cascade. Afhankelijk van je leeftijd krijg je op vrijdagmiddag of -avond les van professionele docenten, met als doel je de basisvaardigheden van het spelen van musical bij te brengen.

Meer informatie is te vinden op de website.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Het Theaterhuis

Theater Cascade aan de Hoge Kade 50

681 92 30

www.theaterhuis.com
Deel dit bericht met je vrienden!