dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Pleintjessport

13 mei 2011
Van vrijdag 13 mei 2011 tot en met zondag 13 mei 2012
Van 15:45 uur tot en met 16:45 uur

Stichting openbaar primair onderwijs Hendrik-Ido-Ambacht en Stichting Kinderopvang Hendrik-Ido-Ambacht slaan, met medewerking van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, de handen ineen door het aanbieden van ‘Pleintjessport’. Pleintjessport is een sportinstuif en wordt georganiseerd door Hattrick Sport.

Doel van deze sportmiddagen is dat kinderen kennismaken met verschillende sporten en veel plezier beleven door samen met hun vriendjes in beweging te zijn.

In 4 wijken van Hendrik-Ido-Ambacht kunnen alle kinderen uit de wijk 1 middag per week gratis sporten. Het sportaanbod bestaat uit het aanbieden van verschillende sporten onder leiding van een gediplomeerd instructeur van Hattrick Sport. Pleintjessport is aansluitend op de schooltijden en iedereen vanaf 6 jaar is welkom. De sporten worden gegeven op de schoolpleinen van de verschillende vestigingen van het Openbaar Onderwijs.

 

Deel dit bericht met je vrienden!