woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

Breakfast Run

30 april 2011
Van 06:00 uur tot en met 00:00 uur

U kunt kiezen uit diverse disciplines, te weten Hardlopen, Nordic Walking of Sportief wandelen. Reden genoeg om de loopschoenen aan te trekken en mee te doen!

Het parcours is geijkt en officieel erkend door de Atletiekunie. Het gaat voor een groot deel over brede geasfalteerde fietspaden, waarvan een stuk door het prachtige Sandelingenpark. Door het vlakke karakter en de lange rechte trajecten kunnen er uitstekende tijden gelopen worden.

De gegevens op een rij 
6e Ambachtse Breakfast Run
- 10 km hardlopen mannen, 16 tot 50 / 50 en ouder
- 10 km hardlopen vrouwen, 16 tot 40 / 40 en ouder
- 10 km Nordic walking mannen, 16 en ouder
- 10 km Nordic walking vrouwen, 16 en ouder
- 5 km wandelen voor alle leeftijden

De finish en ook de start van de Breakfast Run zijn te vinden bij Cultureel Centrum Cascade. Daar wordt een warming-up verzorgd en om zes uur klinkt het startschot voor de eerste lopers, gelost door burgemeester Jonker. Om half acht moet de laatste loper binnen zijn en dat is ook gelijk het begin van het Oranjeontbijt waar de lopers gratis aan mogen deelnemen.

Inschrijven voor de Breakfast Run kan via de website (waar ook alle benodigde informatie over de loop te vinden is.) Wandelaars betalen 2,50 euro inschrijfgeld, andere lopers 5 euro. Iedere tiende voorinschrijver krijgt een waardebon van Runnersworld. Inschrijven op de ochtend zelf kan ook tussen vijf uur en half zes, dit kost 2,50 euro extra.

De organisatie vindt plaats onder auspicien van Atletiekvereniging AAA uit Alblasserdam die is aangesloten bij de K.N.A.U.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Oranje Vereniging Wilhelmina-Juliana

Cultureel Centrum Cascade, Hoge kade 50

06- 53 14 36 91

info@breakfastrun.nl www.breakfastrun.nl
Deel dit bericht met je vrienden!