woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

Fotoreis naar Frankrijk

29 april 2011
Van vrijdag 29 april 2011 tot en met zondag 01 mei 2011


Er zal worden gelogeerd op Château de Méridon, een kasteeltje op zo’n 35 km ten zuidoosten van Parijs. Drie dagen lang wordt u per luxe touringcar naar interessante locaties vervoerd waar u de mooiste foto’s kunt maken. Natuurlijk staat Parijs op het programma, waar u zowel overdag als ’s avonds opnamen kunt maken. Daarnaast zal een bezoek worden gebracht aan de beroemde begraafplaats Père Lachaise, de Tuinen van Monet en aan een kasteel.

De reis staat onder leiding van Peter Hol, die al jarenlang de fotocursussen bij Bouquet verzorgt. Hij zal de deelnemers de hele reis met raad en daad terzijde staan. Ook diegenen die fotograferen niet als hobby hebben zijn welkom om aan deze reis deel te nemen. Het complete programma kunt u vinden op de website.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Volksuniversiteit Bouquet

Witte de Withstraat 59

681 35 43

info@volksuniversiteit-bouquet.nl www.volksuniversiteit-bouquet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!