woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

Netwerkavond

20 april 2011
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Welzijnsinstellingen, zorgorganisaties en cultuurverenigingen worden gekort, er wordt gesneden in subsidies. Dagelijks kunnen we in de media lezen over voorgenomen reorganisaties, krimpscenario’s en afslankingen. Deze bezuinigingen zullen ook zijn weerslag hebben op de verengingen en organisaties van Hendrik-Ido-Ambacht.

Om deze redenen organiseert de lokale CDA-afdeling deze avond waarin we opzoek gaan naar nieuwe vormen van samenwerking waarin netwerkinitiatieven, nieuwe verbindingen en perspectiefvolle relaties tussen verenigingen en organisaties centraal staan.

De avond zal geopend en ondersteund worden door CDA-Tweede Kamerlid Sabine Uitslag. Sabine zal een beschouwing geven op de samenleving waarin het versterken van de sociale verbanden en gespreide verantwoordelijkheid in onze gemeente centraal staan.

Naast de verengingen en organisaties zijn ook alle inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht van harte uitgenodigd om de avond bij te wonen.

Deel dit bericht met je vrienden!