woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

Optreden van C.O.V ‘Con Amore’

03 april 2011
Van 17:00 uur tot en met 00:00 uur

Uitgenodigd is deze keer de Christelijke Oratorium Vereniging "Con Amore " uit Zwijndrecht o.l.v. Gerben Budding. De begeleiding van het koor en de samenzang zal worden verzorgd door André de Jager, orgel en Jolanda den Houter, hobo.

Het programma staat in het teken van de Passietijd. Tijdens dit zanguur zal beknopt het verhaal uit de “Matthäus-Passion” worden voorgedragen, afgewisseld door de koralen uit die “Matthäus-Passion”, vertolkt door het koor en samenzang van liederen zoals “Ik heb u lief, o mijn beminde “, “Stilte over alle landen” ,“Jezus leven van ons leven.”, “Halleluja! Lof zij het Lam” en andere liederen, die betrekking hebben op de lijdenstijd.

De gehele dienst zal worden ondersteund doormiddel van een beamer/dia presentatie. De toegang is gratis. Ter bestrijding van de kosten zal na de dienst, bij het verlaten van de kerkzaal , gecollecteerd worden. U bent van harte uitgenodigd.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Ben Voerman

in de Open Hof Kerk aan de Schildmanstraat 72

681 75 83

bjvoerman@planet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!