donderdag 20 januari 2022

Alles over Ambacht

Excursie Instituut voor Beeld en Geluid

Excursie Instituut voor Beeld en Geluid

11 maart 2011
Van 09:00 uur tot en met 18:00 uur

Vandaag organiseert Bouquet een excursie naar het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. De binnenkomst is al overdonderend. Wie de knetterende bonte doos binnengaat, ziet al na een paar passen het gebouw in al zijn glorie.

U krijgt een rondleiding waarna een filmpresentatie u meeneemt langs de unieke beelden van de omroepgeschiedenis. ’s Middags is er de gelegenheid om deel te nemen aan een stadswandeling door Hilversum o.l.v. een ervaren gids. Inbegrepen: een kopje koffie bij Bouquet, vervoer per luxe touringcar, toegang tot het museum en de stadswandeling. De kosten bedragen € 50,00.

 

Inlichtingen en inschrijven bij de administratie van Bouquet.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Volksuniversiteit Bouquet

Witte de Withstraat 59

681 35 43

info@volksuniversiteit-bouquet.nl www.volksuniversiteit-bouquet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!