Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Open dag Christelijke basisscholen en Kinderopvang Bobo'
31jan 2011

Open dag Christelijke basisscholen en Kinderopvang Bobo

Maandag 31 januari 2011, van 13:30 uur tot 16:00 uur.

De Christelijke basisscholen en Kinderopvang Bobo organiseren een open middag. Tijdens deze open middag zijn alle ouders die op zoek zijn naar een school en opvang van harte welkom. Ouders kunnen samen met hun kind(eren) een kijkje komen nemen op één van onze locaties.

Christelijke basisscholen in Hendrik Ido Ambacht
De open middag geldt voor de volgende Christelijke basisscholen in Hendrik Ido Ambacht: CBS “De Wijngaard”, CBS “De Tweestroom”, CBS “Meander” en Educatief Kindcentrum “De Oase”.

De docenten vertellen de kinderen hier mooie Bijbel verhalen, vieren samen met de kinderen de christelijke feestdagen en willen ze met elkaar een fijne en leerzame periode bieden. De christelijke basisscholen combineren het degelijke en gestructureerde onderwijs van vroeger met de modernste didactische inzichten en middelen. Het is hier belangrijk dat de kinderen met plezier naar school gaan. Er wordt daarom veel aandacht besteed aan het pedagogisch beleid.

Ouders die geen kerkelijke achtergrond hebben, maar wel op zoek zijn naar een kwalitatief goede school, die de christelijke normen en waarden op een eigentijdse en kinderlijke manier overdraagt, zijn hier ook van harte welkom.

Kinderopvang Bobo
De Christelijke basisscholen werken nauw samen met Kinderopvang Bobo. Op deze manier sluiten onderwijs en opvang optimaal op elkaar aan. Kinderen kunnen voor en na schooltijd op de Buitenschoolse opvang van Kinderopvang Bobo. In een vertrouwde omgeving kunnen ze voor en na schooltijd op een plezierige manier verblijven. Sporten, spelletjes doen, relaxen, huiswerk maken op de computer, knutselen, tekenen, buitenspelen of deelnemen aan naschoolse activiteiten, het kan allemaal bij de Buitenschoolse opvang. De BSO heeft ruime openingstijden, van ’s ochtends 07.00 uur tot ’s avonds 18.30 uur is uw kind welkom.
Ook is het mogelijk om gebruik te maken van het Kinderrestaurant van Kinderopvang Bobo. Kinderen eten hier een lekkere en gezonde lunch en spelen buiten. Als het tijd is, gaan ze voldaan terug naar de klas. Kinderen die gebruik maken van de BSO kunnen op dezelfde dag kosteloos gebruik maken van het Kinderrestaurant. Ouders die zich tijdens de open middag inschrijven betalen geen inschrijfgeld.

Verbouwing
Twee van de locaties hebben op dit moment te maken met een verbouwing. CBS De Tweestroom is heel recent in een geheel gerenoveerd gebouw getrokken en is nog bezig met de laatste werkzaamheden.
Het toekomstig Educatief Kindcentrum “De Oase” wordt ook flink verbouwd. Ouders zijn van harte welkom om alvast een kijkje te komen nemen.

Informatie 
Voor meer informatie over de Christelijke basisscholen kunt u contact opnemen met Frans Cornet, 06 – 38 67 58 80.

Contactinformatie:
Organisator: Kinderopvang Bobo
Telefoonnummer: 612 13 30
Website:http://www.bobokdv.nl


Deel dit bericht met je vrienden!