Alles over Hendrik Ido Ambacht...
Afbeelding bij agendaitem: 'TV-figuren Dip & Dap in het theater'
23jan 2011

TV-figuren Dip & Dap in het theater

Zondag 23 januari 2011 vanaf 14:30 uur.

De giraffen Dip & Dap, bekend van TV, gaan het theater in en staan zondagmiddag 23 januari met de voorstelling 'Vrolijke Vriendjes' in Cultureel Centrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht. De kans voor peuters en kleuters om de TV-helden in het echt te zien!

Een nieuw avontuur van Dip & Dap in het theater gaat beginnen. Twee vertellers staan ongeduldig op Dip & Dap te wachten. Maar de twee grappige giraffen liggen nog in bed! Dat kan natuurlijk niet. Met hulp van alle kinderen roepen de vertellers Dip & Dap. Wat zijn ze blij om de kinderen te zien! En als grote verrassing hebben ze hun vrolijke vriendjes Nel Zebra, Beer en Juffrouw Rinkel meegenomen. Ze zingen en dansen van plezier. Samen met Nel Zebra besluiten Dip & Dap op vakantie te gaan. Ze weten alleen nog niet zo goed waar naartoe. Naar het strand? Naar het bos? Nel heeft een goed idee: Ze moeten in de bieb op zoek naar boekjes over mooie vakantieplekjes. Samen gaan ze op weg. Maar onderweg naar de bieb gebeurt er van alles... 

In dit familieprogramma maakt het publiek kennis met de vrolijke vriendjes van Dip & Dap. Want Dip & Dap beleven hun avonturen natuurlijk niet alleen. Net als in de TV-afleveringen staan de vrolijke vriendjes van Dip & Dap altijd klaar om te helpen. Beer, Jimmy Konijn, Max de Muis, Nel Zebra, De Kikkers, Postbode Knor, Commissaris Nijlpaard, Dokter Olifant, Juffrouw Rinkel en Juf Trui maken op verschillende wijze deel uit van het avontuur. De misverstanden die Dip veroorzaakt, worden door Dap en de vrolijke vriendjes op een leuke, speelse wijze opgelost. Herkenbaar voor de kinderen en leuk voor de ouders. Het hoogtepunt is natuurlijk dat alle kinderen na de show met Dip & Dap op de foto kunnen. Want daar gaat het toch om: je TV-helden kunnen aanraken en met ze op de foto gaan.

Zondag 23 januari staat deze vrolijke familievoorstelling in Cascade. ‘Vrolijke Vriendjes’ is geschikt voor alle kinderen van 2 tot 7 jaar. De voorstelling begint om 14.30 uur, rond 14.15 uur gaan de zaaldeuren open. Kaarten kosten € 11,00 en zijn te reserveren  via de website en via 078-6819230.

Contactinformatie:
Locatie: Cascade.
Website:http://www.stichting-cascade.nl


Deel dit bericht met je vrienden!