donderdag 20 januari 2022

Alles over Ambacht

Met bouquet naar Lille

17 december 2010


Op vrijdag 17 december organiseert volksuniversiteit Bouquet een dagreis naar Lille. De stad in Noord Frankrijk waar iedereen zich langs haast op weg naar het zuiden. En dat is jammer want Lille is zeker de moeite waard.
Er zal een bezoek worden gebracht aan het prachtige museum Palais des Beaux Arts, waar de wereldvermaarde collecties een compleet overzicht geven van de belangrijkste kunststromingen van de 12e tot de 20e eeuw.
De kosten voor deze dag zijn € 75,-- en dat is inclusief vervoer per luxe touringcar, toegang tot het museum en een 3-gangen lunch. De middag kan naar eigen idee worden besteed met b.v. een wandeling door de stad of een bezoek aan de beroemde kerstmarkt van Lille.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Volksuniversiteit Bouquet

Witte de Withstraat 59

681 35 43

info@volksuniversiteit-bouquet.nl www.volksuniversiteit-hiambacht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!