donderdag 20 januari 2022

Alles over Ambacht

Psalmzangavond in de Petrakerk

12 november 2010
Van 19:45 uur tot en met 21:15 uur

Op D.V. zaterdag 20 november a.s. wordt in de Petrakerk van de Gereformeerde Gemeente (Thorbeckestraat) de derde psalmzangavond gehouden, deze keer t.b.v. de nieuwbouw van de Petrakerk. Op deze avond zullen er bekende en onbekende psalmen worden gezongen uit de berijmingen van Petrus Datheen, Marnix van St. Aldegonde, Jacobus Revius en de Statenberijming van 1773. De samenzang wordt begeleid door twee oud-organisten van de Petrakerk, Bram Karels en Piet Klop. Ouderling B. van Groningen zal de avond openen en iets over Jacobus Revius vertellen; ds. M. Joosse zal op één van de psalmen wat dieper ingaan.
De avond begint om 19.45 uur. De toegang is vrij. T.b.v. de aanstaande nieuwbouw van de Petrakerk wordt er een collecte gehouden die ten zeerste bij u wordt aanbevolen. Een ieder is hartelijk welkom!

Deel dit bericht met je vrienden!