dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Discussiebijeenkomst VVD

22 september 2010


De VVD fractie Hendrik-Ido-Ambacht wil graag met u, inwoners én maatschappelijke organisaties van onze prachtige gemeente, in gesprek komen. In gesprek komen om te praten over de eerder gestelde vragen maar ook om uw mening te peilen en uw reacties te horen op de uitwerking van het nieuwe collegeprogramma. Waarover maakt u zich zorgen? Wat is er in onze gemeente goed geregeld? Waarop moeten wij als gemeente in ieder geval NIET bezuinigen? En waarom? Wij horen het graag. Van U!

Een bijeenkomst die voor iedereen toegankelijk is. Op deze avond heeft u de gelegenheid uw stem te laten horen. Kunt u ons laten weten wat u belangrijk vindt. En de VVD fractie? Die zal vooral naar u luisteren.

Door u op onderstaand e-mailadres aan te melden, kunnen wij u tijdig het programma van deze avond toesturen.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Marcel A.J. Doodkorte, fractievoorzitter

Hendrik Ido Ambacht

marcel.doodkorte@vvd-hiambacht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!