dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Feestelijke opening recreatiegebied Sandelingen-Ambacht

18 september 2010
Van 11:00 uur tot en met 16:00 uur

Op zaterdag 18 september is het feest in recreatiegebied Sandelingen-Ambacht! Het gebied wordt dan officieel geopend. Voor bezoekers is er van 11.00 tot 16.00 uur een spetterend programma vol met leuke activiteiten voor jong en oud.

Op 12 juli 2010 was het eindelijk een feit: de officiële overdracht van Sandelingen-Ambacht aan het Natuur- en Recreatieschap IJsselmonde. Tijd voor een feestje. En wat voor feest! Op zaterdag 18 september houdt het Natuur- en Recreatieschap IJsselmonde samen met de Dienst Landelijk Gebied (namens de Landinrichtingscommissie IJsselmonde) en de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht de officiële opening van het gebied. Er is een groots programma opgezet, leuk voor jong en oud.

Waar en wanneer?
De feestelijke opening is aan het Rossenburgpad in Hendrik-Ido-Ambacht. U kunt auto of fiets parkeren op de parkeerplaats aan het einde van de Rossenburgpad. Gezien de verwachte verkeersdrukte, verzoeken wij u vriendelijk om, indien mogelijk, met de fiets te komen.

Deel dit bericht met je vrienden!