zaterdag 6 maart 2021

Alles over Ambacht

Hoorspel Aan de Lange Weg

29 juni 2010
Van dinsdag 29 juni 2010 tot en met vrijdag 02 juli 2010
Van 14:00 uur tot en met 20:00 uur

Onder regie van Patrizia Filia gaan stemmen van Ambachtse en Dordtse burgers een bewerking van de roman Aan de Lange Weg van Meurs A.M. voor het voetlicht brengen als hoorspel. De geluidcompositie is in handen van Serge Aanstoot.
De ruimte in Cascade verandert in een huiskamer met zitbanken en fauteuils. Het publiek neemt plaats en gaat op zijn gemak naar stemmen luisteren. Het zijn stemmen van personages uit de vorige eeuw. Ze vertellen over de pieken en dalen in hun leven en hoe het is om aan de Lange Weg te wonen, in een Brabantse dorp dat in de lopen der jaren een stad zal worden. Het gaat over een universeel verhaal van het menselijk bestaan, van oorlog, opgroeien, van grote plannen en afbraak.
Het hoorspel duurt ongeveer 135 minuten. Er is geen pauze. Tijdens het hoorspel zijn drank en hapjes verkrijgbaar.

Deel dit bericht met je vrienden!