donderdag 4 maart 2021

Alles over Ambacht

Gezinsmarkt

19 juni 2010
Van 09:30 uur tot en met 15:00 uur

De hele dag is er voor jong en oud van alles te beleven. Er zijn vele marktkramen waar een breed productassortiment te koop wordt aangeboden, zoals boeken en CD’s, brood en banket, cadeaus, creatieve en decoratieve artikelen, drogisterijartikelen, fietsen (tweedehands), groente en fruit, hobbyproducten, huishoudelijke artikelen, kaarten, kleding, planten, speelgoed (o.a. Sluban Bouwstenen), tassen, Vaderdagcadeaus en nog veel meer.
Op de grote rommelmarkt kunnen liefhebbers van antiek, curiosa en tweedehands boeken hun hart ophalen. Een professionele portretfotograaf maakt tegen aantrekkelijke tarieven de prachtigste portret- en familiefoto’s. En bij de gezellige eettentjes en terrassen kunnen de bezoekers terecht voor een kopje koffie, een ijsje, een Hollandse Nieuwe of een complete lunch.
Kinderen en jongeren kunnen zich de hele dag vermaken bij de kinder- en jeugdspelen, de spectaculaire hindernisbaan, het spijkerbroek-hangen of op het springkussen. En bij de kleurwedstrijd maken basisschoolkinderen kans op een prachtige kinderfiets!

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Jeugdvereniging Petrakerk

Hoge kade 60 nabij de Ridderhal

www.jvambacht.com
Deel dit bericht met je vrienden!