zaterdag 6 maart 2021

Alles over Ambacht

Ds. J.D. Heikamp over 'de antichrist'

04 juni 2010
Van 19:45 uur tot en met 22:00 uur

Vriendenkring “Sodalitas”, uitgaande van de jongeren van de Oud Gereformeerde Gemeente te Hendrik-Ido-Ambacht, belegt op D.V. vrijdag 4 juni een avond voor jong en oud. Ds. J.D. Heikamp uit Staphorst, Hersteld Hervormd emeritus-predikant, zal spreken over het thema ‘de antichrist’. De avond wordt gehouden in de zaal achter het kerkgebouw van de Oud Gereformeerde Gemeente, Onderdijkse Rijweg 214 (ingang De Raadtweg) te Hendrik-Ido-Ambacht. Aanvang: 19.45 uur. Tijdens de avond wordt er een collecte gehouden t.b.v. het adoptiekind, welke de jongeren steunen. De toegang is gratis. Jongeren én ouderen zijn hartelijk welkom! Heeft u geen vervoer? Bel: 06-19457673.

Deel dit bericht met je vrienden!