donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Taizédienst

07 februari 2010
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

Ieder jaar bezoeken ongeveer 100.000 jongeren het Franse dorpje Taizé, om daar een week deel te nemen aan vieringen en gespreksgroepen bij de broeders van Taizé. De gemeenschap van de broeders - het zijn er ongeveer 100 - is een oecumenische gemeenschap die mensen wil inspireren. De liederen die in de vieringen worden gezongen zijn vaak kort en worden herhaald. Dit maakt dat het eenvoudig is ze mee te zingen, en dat ze een meditatief karakter krijgen.

Vandaag zal in De Open Hof een Taizédienst gehouden worden. Iedereen is van harte welkom, of je nu wilt kennismaken met de stijl van Taizé of eigenlijk al te oud bent om Taizé nog een keer te bezoeken. Vanaf 19:15 uur ben je van harte welkom.

Deel dit bericht met je vrienden!