donderdag 20 januari 2022

Alles over Ambacht

B-red Fabulous 60s t/m 90s Party

B-red Fabulous 60s t/m 90s Party

31 oktober 2009
Van 21:00 uur tot en met 03:00 uur

Het Cascade-gebouw zal wederom omgetoverd worden tot een danspaleis, waar men op de grootste dansklassiekers los kan gaan of gezellig meezingen met Hollandse en “Foute” hits.

Evenementenbureau “b-red” heeft voor deze editie een grote naam ingehuurd om de mensen te entertainen. DJ Jasper Weeda is namelijk elk jaar te zien bij “Vrienden van Amstel” in Ahoy en hij heeft al diverse keren op Lowlands gestaan. Tevens werd deze DJ gevraagd om te draaien op de reünieconcerten van de Dolly Dots. Hij zal de mensen een muzikale reis door de jaren 60, 70 en 80 laten horen en de hits van eigen bodem zullen ook niet ontbreken.

Daarna neemt DJ Red plaats achter de draaitafels. Hij trekt zijn stoute schoenen aan en begint met een “foute mix”. Aansluitend volgen de hits uit de jaren 90 en tot slot krijgt u nog wat oude nummers in een nieuw jasje te horen. Ook wel “reloaded” genoemd. Danseressen die in gepaste kleding een show verzorgen, zullen ook dit keer niet ontbreken.

“Na een uitverkochte editie op 30-05-2009 willen we de mensen oproepen om op tijd hun kaartjes te kopen!”; aldus Patrick Kars. “ 1 september is de voorverkoop gestart via internet en vanaf 1 oktober zijn er ook losse kaarten verkrijgbaar bij Cultureel Centrum Cascade.”

Leeftijd: 18+
Kaarten: voorverkoop € 15,- / aan de deur € 20,-

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Evenementenbureau b-red

Cascade aan de Hoge Kade 50

www.b-red.nl
Deel dit bericht met je vrienden!