donderdag 20 januari 2022

Alles over Ambacht

Woonmarkt Starters

Woonmarkt Starters

13 oktober 2009
Van 19:30 uur tot en met 21:00 uur

Je wilt je eerste huis kopen. Dat is niet niks! En waar moet je beginnen? Veel zaken waarover vaak in korte tijd een beslissing genomen moet worden.

Speciaal voor jou organiseert Rabobank Zwijndrecht / Hendrik Ido Ambacht een WoonMarkt Starters. Op de WoonMarkt Starters kun je langskomen wanneer het jou uitkomt tussen 19.30 – 21.00 uur. Tijdens deze woonbijeenkomst krijg je antwoord op al je vragen over het vinden, de aankoop én het betrekken van je eerste huis. Naast de adviseurs Hypotheek & Vermogen van de Rabobank zijn ook makelaars Ooms, Waltmann & Co en Van Spronsen aanwezig.

Kom jij ook naar de WoonMarkt Starters? Meld je even aan. Stuur een e-mail naar hypotheek&vermogen@zwijndrecht-hiambacht.rabobank.nl of meld je aan via de website www.rabobank.nl/zwijndrecht-hendrik-ido-ambacht.

Info

Organisator:

Adres:

Rabobank Zwijndrecht/HIA

Rabo CoöperatieCentrum, naast Rabobankkantoor aan de Schoof

Deel dit bericht met je vrienden!