dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Kunstroute

26 september 2009
Van 10:00 uur tot en met 16:00 uur

Het Historisch Genootschap Hendrik-Ido-Ambacht organiseert wederom, mede op verzoek van de gemeente, in samenwerking met Volksuniversiteit  Bouquet een kunstroute. Ditmaal niet in de Kerkstraat, maar langs de Emmasingel/Irenstraat.

Op deze kunstroute staat een aantal regionale kunstenaars en docenten van het Bouquet. In totaal zijn meer dan 20 kunstenaars aanwezig. Naast veel schilderwerken zijn er ook tal van andere kunstvormen te zien zoals: houtsnijwerk, tiffany, glas in lood, glasetsen, pottenbakken, bloemsierkunst, hoeden maken en nog veel meer.

De kunstroute wordt om 10.00 uur officieel geopend door wethouder M. van der Vlies. Op deze kunstroute kunnen bezoekers niet alleen kunst kijken maar ook kopen. Het is dus zeker een bezoek waard!

Info

Organisator:

Adres:

Historisch Genootschap Hendrik-Ido-Ambacht

Emmasingel/Irenstraat

Deel dit bericht met je vrienden!