dinsdag 18 januari 2022

Alles over Ambacht

Lezing: Glas(s)

Lezing: Glas(s)

24 september 2009
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

De glasafdeling van de Gerrit Rietveld Academie neemt nationaal en internationaal een unieke positie in en kan tot de belangrijkste glasopleidingen ter wereld worden gerekend. Dit jaar bestaat de glasafdeling veertig jaar en dit lustrum wordt gevierd met de tentoonstelling Glas(s), in het Gemeentemuseum Den Haag. Glas(s) toont de rijke geschiedenis van de glasafdeling en laat aan de hand van hedendaagse ontwerpen zien hoe toonaangevend de opleiding nog steeds is. Gelijktijdig organiseert het Gemeentemuseum Glinsterend Glas, 1500 jaar Europese glaskunst. Hierin staat de unieke glascollectie van het museum met Europees glas uit de periode 400 – 1900 centraal.

Docente: mevr. Monique Hanrath. Kosten: € 16,50 p.p.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Volksuniversiteit Bouquet

Witte de Withstraat 59

681 35 43

info@volksuniversiteit-bouquet.nl www.volksuniversiteit-hiambacht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!