donderdag 20 januari 2022

Alles over Ambacht

Schilder/beeldhouwreis naar Frankrijk

08 juni 2009
Van maandag 08 juni 2009 tot en met vrijdag 12 juni 2009


Ook dit jaar organiseert Bouquet weer een schilder/beeldhouwreis naar Frankrijk. U kunt vijf dagen lang genieten van een geheel verzorgde reis. Met vervoer per luxe touringcar en een verblijf op Château de Méridon ten zuiden van Parijs. Een sfeervol kasteel waar wordt gelogeerd op basis van volpension en dat betekent in Frankrijk, naast het ontbijt, elke dag twee uitgebreide warme maaltijden.

De schilderlessen worden verzorgd door Janke van Burik en de beeldhouwlessen door Saskia Rietveld. Beiden zijn beeldend kunstenaar en verzorgen al jarenlang cursussen bij de volksuniversiteit. Om inspiratie op te doen wordt op de heenreis een bezoek gebracht aan de prachtige Tuinen van Monet in Giverny.
Vanzelfsprekend wordt Parijs bezocht; het Rodin museum en een lichttour staan op het programma. Op de laatste dag staat het dorp Auvers-sur-Oise gepland. Dit is het dorp waar Vincent van Gogh de laatste maanden van zijn leven sleet en waar hij ook begraven ligt. Inlichtingen of inschrijven kan via de administratie.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Volksuniversiteit Bouquet

Witte de Withstraat 59

681 35 43

info@volksuniversiteit-bouquet.nl www.volksuniversiteit-bouquet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!