donderdag 20 januari 2022

Alles over Ambacht

HVC Arttour komt naar Ambacht

05 juni 2009
Van vrijdag 05 juni 2009 tot en met donderdag 18 juni 2009
Van 17:00 uur tot en met 00:00 uur

Van 5 juni tot en met 18 juni 2009 doet de succesvolle HVC Arttour van Beautiful People en afvalverwerkingsbedrijf HVC Hendrik-Ido-Ambacht aan.

In Cultureel Centrum Cascade is dan een bijzondere expositie te bezichtigen met 36 kunstwerken van verstandelijk beperkte kunstenaars. Geheel binnen het thema ‘Energie’ hebben zij zeer uiteenlopende schilderijen gemaakt, om zo aandacht te vragen voor duurzame energie én voor kunst van mensen met een verstandelijke beperking.

Wethouder Stoop zal de officiële opening verrichten op 5 juni om 17.00 uur in Cultureel Centrum Cascade. Meer informatie over de expositie en de HVC Arttour kunt u vinden op de website van de gemeente Ambacht.

Uitnodiging
Vertegenwoordigers van de media zijn van harte uitgenodigd om de opening, waarbij wethouder Teunis Stoop aanwezig is, bij te wonen.

Deel dit bericht met je vrienden!