donderdag 20 januari 2022

Alles over Ambacht

Koor- en samenZangavond in de Dorpskerk te H.I. Ambacht

Koor- en samenZangavond in de Dorpskerk te H.I. Ambacht

30 mei 2009
Van 19:00 uur tot en met 00:00 uur

Op D.V. zaterdag  30 mei a.s. wordt er een koor- samenzangavond gehouden in de Dorpskerk te Hendrik Ido Ambacht. Aan deze avond werkt mee het dubbelkwartet ‘Camerate Musicale’ uit Alblasserdam o.l.v. de jonge Ambachtse musicus Gerard de Wit.

Ook zal Gerard de Wit op deze avond een aantal zelfgeschreven psalmcomposities ten gehore brengen, in combinatie met de samenzang, waarvoor ruim plaats os gemaakt. Van deze avond wordt een CD-opname gemaakt, die tegelijk te bestellen is en ook nabesteld kan worden. De leiding van de avond berust bij HVC-voorlichter T.W. Kruithof, die ook kort iets zal vertellen over het werk van de stichting HVC en met name over het werk in Irak. Voor dit project zal ook een collecte worden gehouden. Het belooft een mooie avond te worden. Jong en oud wordt dan ook hartelijk uitgenodigd, om deze avond bij te wonen. Neem vrienden en bekenden mee!

De avond begint om 19.30 uur en de toegang is vrij! Kerk open om 19.00 uur. Giften kunnen ook overgemaakt worden op ABN AMRO Bankrekeningnummer 561455139 van stichting HVC o.v.v. ‘Irak’. Voor verdere inlichtingen kunt u bellen met HVC-voorlichter T.W. Kruithof. Voor verdere informatie en vragen kunt u op de website terrecht of via Email.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

stichting HVC

Kerkplein 2

0183-563628 of 0651-

pr@stichtinghvc.nl www.stichtinghvc.nl
Deel dit bericht met je vrienden!