donderdag 20 januari 2022

Alles over Ambacht

Discussieavond Opvoeden en opgroeien in Hendrik-Ido-Ambacht

19 mei 2009
Van 19:30 uur tot en met 22:00 uur

Op dinsdag 19 mei 2009 van 19.30 tot 22.00 uur houdt de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht een discussieavond Opvoeden en opgroeien in het gemeentehuis. Voor deze avond zijn alle ouders en opvoeders in de gemeente uitgenodigd om mee te praten over het Centrum voor Jeugd en Gezin.

De discussieavond is een creatief opgezette avond waar ouders en opvoeders met elkaar in gesprek gaan om te kijken welke wensen zij hebben als het gaat om opvoedondersteuning. De bedoeling is dat deze wensen uiteindelijk zichtbaar worden in het opvoedaanbod van het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Uitnodiging
Vertegenwoordigers van de media zijn van harte uitgenodigd om bij deze discussieavond Opvoeden en opgroeien in Hendrik-Ido-Ambacht aanwezig te zijn. Zij kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen of telefonisch contact p te nemen.

Programma
19.30 uur  start informatiemarkt in hal gemeentehuis
20.00 uur  aftrap avond door wethouder Michiel van der Vlies
20.10 uur  woord vooraf door opvoedkundige Elsie Sloot
20.25 uur  discussie in groepjes ouders en opvoeders
21.15 uur  terugkoppeling resultaten discussiegroepjes
21.30 uur  informatiemarkt

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht

gemeentehuis Hendrik-Ido-Ambacht - Weteringsingel 1

684 31 96

w.hermans@h-i-ambacht.nl www.h-i-ambacht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!