donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Mantelzorgsalon

18 maart 2009
Van 14:00 uur tot en met 16:00 uur

Thema: U zorgt voor een ander en… wie denkt er met u MEE?
De praktijk leert dat veel mantelzorgers bewust of onbewust zich over bovenstaande vraag zorgen maken. Zorgen maken leidt ertoe dat er kostbare energie verloren gaat. Energie die u juist nodig hebt om te kunnen blijven zorgen.

Op deze bijeenkomst wordt stilgestaan bij wat de afdeling Mantelzorg- en vrijwilligersondersteuning van MEE Zuid-Holland Zuid voor u kan betekenen. Ook wordt er algemene informatie gegeven over MEE Zuid-Holland Zuid.

Een tweeledig onderwerp waar u veel aan kunt hebben en wat u dus niet mag missen. De koffie en thee met iets lekkers staan voor u klaar. Belangstellenden, mensen met vragen, mensen met ideeën zijn tevens allemaal van harte welkom. De zaal is open vanaf 13:30 uur. U hoeft zich vooraf niet aan te melden en de entree is gratis.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

L. de Pater (MEE Zuid Holland Zuid)

De Blije Borgh aan de Gerard Alewijnstraat 18

0900-2020672

servicepunt@meezhz.nl www.meezhz.nl
Deel dit bericht met je vrienden!