woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

Waterconferentie

07 februari 2009
Van 16:00 uur tot en met 20:15 uur

Zeven plaatselijke kerken werken actief mee. Andere kerken spelen op de achtergrond een rol. Maar allemaal zijn ze het erover eens: In Ambacht vindt een unieke ontmoeting plaats.

Vanuit verschillende tradities en achtergronden gaan we aan de praat met elkaar. Over water. Water waarmee je bent gedoopt, water dat leven geeft, water waarin je verdrinkt of waarop je kunt schaatsen. Informeel of diepgravend gaan we praten, zingen, dansen, knutselen of gewoon luisteren.

Iedereen is uitgenodigd en burgemeester Jonker geeft het startsein. Want alles is mogelijk op de waterconferentie.  En het kost niets. Want de plaatselijke middenstand zorgt voor de broodjes. We willen wel graag weten hoeveel mensen er komen. Dus: jong en oud, geef je op.

Deel dit bericht met je vrienden!