donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Een dagje Hoge Veluwe

23 januari 2009
Van 09:00 uur tot en met 18:00 uur

Een dagje Hoge Veluwe met een bezoek aan het Kröller-Müllermuseum, dat wereldberoemd is vanwege haar omvangrijke collectie schilderijen van Vincent van Gogh. Verder zijn veel indrukwekkende werken te bewonderen van o.a. Seurat, Picasso, Leger en Mondriaan. De beeldentuin is ook buitengewoon interessant en kan als het weer dat toelaat ook worden bezocht.

Een geheel ander museum op het terrein is het Museonder. In dit museum kunt u een kijkje onder de grond nemen. De tentoonstelling neemt u mee, steeds dieper en dieper de bodem in tot aan het middelpunt van de aarde.

’s Middags krijgt u een speciale rondleiding door het jachtslot Hubertus. Tijdens deze rondleiding met als thema ‘Helene Kröller-Müller, een sterke vrouw’ worden naast de reguliere vertrekken, o.a. ook de privé vertrekken van Helene en de kinderkamers bezocht. U ziet Helene als spil van het gezin, als kunstverzamelaar, als directeur bouwzaken en als liefhebber van architectuur.

De prijs van deze dag is € 47,50 p.p. dit is inclusief vervoer per luxe touringcar, toegang tot het park, de musea en de rondleiding door het jachtslot. U kunt instappen bij Bouquet in Hendrik-Ido-Ambacht of bij de Uitstek in Zwijndrecht!Inschrijven kan bij de administratie van Bouquet.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Volksuniversiteit Bouquet

Witte de Withstraat 59

681 35 43

info@volksuniversiteit-bouquet.nl www.volksuniversiteit-hiambacht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!