donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Jongerenavonden

11 januari 2009
Van zondag 11 januari 2009 tot en met vrijdag 30 november 2018
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

Deze avonden zijn voor jongeren van 16 tot en met 21 jaar. We komen eens in de twee weken bijelkaar om met het Woord van God bezig te zijn. Aan het begin van de avond wordt gezongen uit een samengestelde liederenbundel. Vaak is er na de pauze tijd voor bezinning in groepjes of ter afwisseling een spel of iets dergelijks.

Daarnaast worden ook een aantal keer per jaar activiteiten georganiseerd. Denk aan bijvoorbeeld strandwandelingen, etentjes, pakjesavond, bowlen en sportieve activiteiten. En als toppunt hiervan is er een kampweekend, waarvan het programma door de leden zelf wordt gemaakt.

Kijk voor meer informatie op de website.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Jan van der Linden van Jeugdvereniging Het Kompas

Jan Wissenslaan 7

682 08 95

j.c.vanderlinden@hetnet.nl hetkompas.hervormdambacht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!